Η ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ Α.Ε. στην Νέα Σαμψούντα Πρέβεζας ιδρύθηκε από τον Τάσο και την Όλγα Κυριακίδη, ένα ζευγάρι με εμπειρία στην εκτροφή ζώων και την εμπορία κρεάτων.
Με βάση την βαθειά γνώση των ιδιαιτεροτήτων του κρέατος συνέχισαν με την επεξεργασία αλλά και την παραγωγή κρεατοσκευασμάτων με καινούργια και σύγχρονα μηχανήματα.

Με ιδιόκτητες μονάδες εκτροφής ζώων αλλά και ζωοτροφές κατάφεραν την άριστη ποιότητα κρεάτων αλλά και μια μεγάλη αξιόλογη γκάμα σε κρεατοσκευάσματα. Λουκάνικα μοσχαρίσια ,χοιρινά,πικάντικα αλλά και παραδοσιακά ,καπνιστές μπριζόλες και πολλά άλλα προιόντα με αγνά υλικά και χαρακτηριστική νοστιμιά.

Με γεύσεις παραδοσιακές αλλά και ανατολίτικες όπως τις εμπιστεύτηκαν στους ιδιοκτήτες της οι πρόσφυγες παππούδες και γιαγιάδες τους.Όραμά τους η σταθερή και ανοδική εξέλιξη πάντα με σεβασμό στον πελάτη με γνώμονα την ποιότητα στο κρέας.


Στην ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ Α.Ε. θα βρείτε όλες τις κλασικές επιλογές όπως αρνάκι γάλακτος, χοιρινό, μοσχάρι, γαλοπούλα αλλά και για πιο πλούσια μαγειρέματα βάλτε στο καλάθι σας ρολά χοιρινών και κοτόπουλου, σεφταλιές, μαριναρισμένες τηγανιές κι μεγάλη ποκιλία χριστουγεννιάτικων εδεσμάτων για το γιορτινό σας τραπέζι.