DETH_1 (1)

Το EUKREAS στη 85η Διεθνή Έκθεση Θεσαλλονίκης 2021

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σπήλιος Λιβανός και ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γεώργιος Στύλιος, κατά την ενημέρωσή τους από την ομάδα Έργου EUKREAS για τη λειτουργία του καινοτόμου συστήματος ιχνηλασιμότητας, το οποίο δίνει αξία στην εφοδιαστική αλυσίδα των τροφίμων και οφέλη στους καταναλωτές.
Ο καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Διευθυντής του Εργαστηρίου Γνώσης και Ευφυούς Πληροφορικής κ. Στύλιος Χρυσόστομος μαζί με τον Επίκουρο Καθηγητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και συνεργάτη του Εργαστήριου, κ. Καφετζόπουλο Δημήτριο, στην ΔΕΘ για να ενημερώσουν τους επισκέπτες σχετικά με τις δράσεις του έργου EUKREAS.
Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Στύλιος Χρυσόστομος και επιστημονικά υπεύθυνος του έργου EUKREAS ενημερώνει τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέκο Καχριμάνη και τη Θεματική Αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου κα. Αναστασία Σίμου-Τάσιου σχετικά με τις δράσεις του Έργου και τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος ιχνηλασιμότητας.
Ο καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Διευθυντής του Εργαστηρίου Γνώσης και Ευφυούς Πληροφορικής κ. Στύλιος Χρυσόστομος, ο Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας Καφετζόπουλος Δημήτριος, Κολοκούρα Χρυσάνθη μέλος της ερευνητικής ομάδας του Εργαστηρίου Γνώσης και Ευφυούς Πληροφορικής μαζί με την κα. Όλγα Μαυροδοντίδου, ιδιοκτήτρια της επιχείρησης ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ ΑΕ. στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου.
Παρουσίαση στον Δήμαρχο Αρταίων κ. Χρήστο Τσιρογιάννη της εφαρμογής ιχνηλασιμότητας που επιτρέπει στον χρήστη να δει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το προϊόν που αγοράζει .
Ο πρόεδρος του Επιμελητήριο Πρέβεζας κ. Ιωάννης Μπούρης επισκέφθηκε το περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου και ενημερώθηκε για το σύστημα ιχνηλασιμότητας το οποίο σχεδιάστηκε από την ομάδα του Εργαστηρίου Γνώσης και Ευφυούς Πληροφορικής σε συνεργασία με το ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ Α.Ε.
Η Υφυπουργός Τουρισμού κα. Σοφία Ζαχαράκη, κατά την ενημέρωσή της για τη λειτουργία του καινοτόμου συστήματος ιχνηλασιμότητας που αναπτύχθηκε στα πλαίσια του έργου EUKREAS που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προώθηση του εγχώριου ηπειρωτικού προϊόντος.
Ο Υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης μαζί με τον Επίκουρο καθηγητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κ. Καφετζόπουλο Δημήτρη, κατά την παρουσίαση του καινοτόμου συστήματος ιχνηλασιμότητας που προσφέρει την δυνατότητα στους καταναλωτές να βλέπουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τα κρεατοσκευάσματα που καταναλώνουν.
Tags: No tags

Comments are closed.